martes, 17 de octubre de 2017

Nit del Mussol

L'any passat me la vaig perdre per estar a l'Ultra Trail del Rincón, d'aquest any no passa. La Nit del Mussol recorre els corriols més tècnics i exigents de Vallirana, així que després d'haver-los conegut en diversos entrenos (sí, és el meu poble i alguns no els coneixia) ja és hora d'unir-los en cursa.

Ha plogut durant el dia, així que el terreny estarà divertit. Es dóna la sortida i era previsible... ritme altíssim d'inici. Bé, d'inici a final. Em situo inicialment sobre l'11ª posició. Després d'apretar, gaudir dels corriols del poble entre la foscor, tornar a apretar... finalment vaig acabar en 8ª posició després de 2h20'.

El Lluís Galí sempre fent les millor fotografies.

21 km, 1.100 m+, un circuit divertit i exigent, molt ambient i gran tasca de l'organització i voluntaris... en definitiva, una cursa per marcar en vermell a l'agenda!

Gràcies a Hoko-Esport (brutals les Sensei i el nou cinturó Nakama), Sixpro, Térmens Clínica Podològica, Rendiment-race , PH-Quirogel , Bassol Optic, CEM Vallirana, MC3 Esports, Besttrail, Tradeinn i Awesome.

Vídeo de la cursa aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario