miércoles, 22 de junio de 2016

Treko Black 24 by Marmot

En plena recerca de noves proves per intentar ser un esportista més complet (i més friki) vaig topar amb la Treko Black 24. Vam formar l'equip Raidaventura.org-ProyectoPol juntament amb el Miquel Pera i el Krlos Martínez. El Krlos va ser baixa d'última hora per força major (et vam trobar a faltar company).

Per tant, el Miquel i jo anem cap a l'Espluga de Francolí per participar a la modalitat de 24h. Es tracta d'una prova peculiar on l'objectiu és trobar balisses amb l'única ajuda d'una brúixola i un mapa (podeu clicar aquí per llegir una presentació més detallada de la prova).

D'una prova d'orientació és difícil fer-ne una crònica com en una prova normal i corrent... però puc dir per exemple que el primer sector el vam fer gairebé a la perfecció fins al punt de control, molta estona en companyia del Marc i el Guillem. A partir del punt de control, vam calcular malament el temps i ens vam deixar masses balisses per marcar.



Un cop arribats a Ulldemolins, tocava agafar forces i estudiar el mapa del segon sector. A la tercera o quarta balissa ens van agafar el Jordi Pàmies i la Maria. Va ser un luxe poder aprendre d'un equip amb tanta experiència en aquesta disciplina.





Finalment, vam acabar la prova en 3ª posició general i 1ers masculins, tot i que hi havia poqueta participació. El que és segur és que vaig gaudir d'un dia sencer per la muntanya en companyia d'un gran amic, buscant balisses gràcies a la feina de Drac Actiu. Una prova molt recomanable!

Gràcies a Hoko-Esport (vaig anar molt còmode amb les kamikaze durant el dia i les sayonara a la nit), Rendiment-race, PH-Quirogel, Sala-Giol, Besttrail, CEM Vallirana, Bassol Optic, MC3 Esports, Punt de Natura i Training Sabadell.

Gràcies també als meus pares pels ànims i a l'Anna Riba per la seva hospitalitat.




No hay comentarios:

Publicar un comentario