sábado, 24 de octubre de 2015

Oxfam Intermón Trailwalker

Si tot va bé, el 2016 serà un any com el 2014, tornant a mesclar disciplines. Tot i això, un dels objectius que em fa més il·lusió és la Oxfam Intermón Trailwalker de Girona. Es tracta d’una cursa de 100 km en equips i amb finalitat solidària que tindrà lloc el 16 d’abril de 2016.

Anem per parts. El recorregut de 100 km consisteix en sortir d’Olot i recórrer la Via Verda Pirineu-Costa Brava fins a Sant Feliu de Guíxols, en un màxim de 32 hores.

En quant als equips, han d’estar formats per 4 corredors i 2 membres d’assistència. Nosaltres sóm el Térmens Biomecànica Esportiva (impulsat per la Térmens Clínica Podològica), on correrem l’Anna Juvé, l’Oriol Pagès, el Jordi Martí i un servidor. El Joan Térmens i l’Edyta Motyl ens faran l’assistència.

Anna Juvé Sabaté

Oriol Pagès Infantes

Jordi Martí Olivella
Sergi Rodríguez Cuscó

I el tret més distintiu de la cursa: la finalitat solidària. Oxfam vol erradicar la fam i la pobresa al món. Aquesta vegada els donatius aniran destinats a facilitar l’accés a l’aigua potable a Àfrica. Per poder participar, a més de la inscripció es demana una donació de 1.500 €, quantitat que estem en procés de completar. Si aconseguíssim aquesta quantitat i la poguéssim doblar, ens plantejaríem anar a la Oxfam Intermón Trailwalker de Madrid.


Si ens voleu ajudar, podeu enviar un SMS amb el text “TW G71” al 28018. El cost és d’ 1’2 € i va íntegrament destinat a aquest fi (Movistar, Orange i Vodafone no es queden comissió). Si voleu, també podeu fer donacions entrant aquí. Moltes gràcies a tots!!




Joan Térmens, impulsor del projecte.


Clínica podològica Térmens.


No hay comentarios:

Publicar un comentario