lunes, 18 de mayo de 2015

6h de Martorell

La idea inicial d’aquest cap de setmana era fer ahir l’Ironcat i avui venir a córrer a Martorell mitja horeta, però amb la suspensió de l’Ironcat toca canviar els plans i córrer 6 hores.

Funcionament ben senzill: voltes i voltes a un circuit de 2’5 km. Es dóna la sortida i des d’un principi el Paris Canals marxa en solitari, algun el segueix però plega abans d’hora (algun ho fa premeditadament, i algun simplement s’ha passat de ritme i peta). Jo em quedo en un segon grup amb el David Lillo o el Krlos, però tant un com l’altre se m’acaben escapant.



Les primeres voltes passen com si res i compleixo les 2h bastant fresc de coco, a partir d’aquí ja comencen els pensaments de “què collons fots aquí”... la calor comença a apretar i el ritme comença a baixar, marató en 3h45’. Ritme un pèl per sota del previst i aguantant l’estona cadàver. Km 50 en 4h30’, aquí sí que ha caigut el ritme... M’intento recuperar a base de líquid, ja que tinc l’estómac tancat i no m’entra res sòlid.

Començo la última hora bastant tocat, però quan me’n vull adonar ja estic fent la última volta. Aquí em donen el paperet per marcar l’últim parcial de volta no completa però... puc tornar a passar per meta abans de les 6h i poder fer un últim esforç per sumar uns metres més.


Finalment acabo les 6h amb 65 km en 5ª posició. Pensava fer alguns kms més, però acabo content després de veure la duresa del circuit (amb 1 horeta al 2014 no ho vaig apreciar del tot).
Cursa molt recomanable, d’assistència obligatòria per mi sempre que sigui possible, amb una organització familiar però que es mereix un 11 sobre 10: esmorzar i avituallament, guarda-roba, premis, inscripció a 1€... i el més important de tot, muntant tot això per recollir aliments.

Aprofito per felicitar tots els companys de fatigues, en especial el David Lillo que està més fort que el vinagre i la Tania que es deixa enredar per les males influències.


Gràcies al meu pare pels ànims i a Hoko-Esport, Sala-Giol, Rendiment-race, Punt de Natura, CEM Vallirana i MC3 Esports.





No hay comentarios:

Publicar un comentario