martes, 31 de marzo de 2015

Ultra Trail Pics del Vallès

La ultra d’avui segueix la tònica de la pasada UT Garraf-Llobregat. L’objectiu no és competir, ja que la farem en grup, sinó recollir per Càritas.

Sortim de Caldes de Montbuí, i el grup 16h ho fem a les 4 del matí (més ben dit, de la nit). Al grup hi ha els guies Manolo Real i Marc Camí, l’Isma, el Caiman, el Christian, el Sergio Heredia, el Marc, el JuanPe, Xavi... La María José i la Mar ens faran seguiment amb la furgoneta per avituallar-nos. 

Passem per Castellar i allà ja ens esperen, però aquí no parem gaire. Au a continuar, la propera parada és el parking d’abans de La Mola, i aquí sí que parem una mica més. Ja hi arribem amb les primeres llums del dia així que aprofitem per guardar el frontal, i també per agafar forces ja que per arribar al proper avituallament ens hi estarem una estona.

Fem cim a La Mola però no ens encantem, ja que bufa un vent que deu ni do. També fem el Montcau. Els kms van passant de forma molt amena amb aquest grup, passem Marquet de la Roca i la propera parada ja és Sant Llorenç Savall, on arribem fent l’últim tram de la 1ª Marató de Muntanya de Catalunya.  


El proper tram em passa molt ràpid escoltant les aventures del Caiman, quin tiu més autèntic. La propera parada és Gallifa, on venen els meus pares i, aprofitant que fa calor, em canvio la samarreta (em trec la Niwa i em poso la Chikara, molt còmodes ambdues).Després d’agafar forces, sortim per anar en busca de Sant Sadurní, per baixar després cap a Coll de Poses. Estem ja al km 61 i aquí tenim uns macarrons boníssims per dinar.





Ara ve un tramet de corriol molt xulo per l’interior del bosc que ens porta en direcció a Sant Miquel del Fai, on arribem havent gaudit d'unes vistes magnífiques. Després ve una zona més seca i amb alguna pujada important que ens deixa a Sant Feliu de Codines. Ja és el km 75, aquí ens deixa el Sergio Heredia i se’ns uneix la Dolors Morcillo per anar en busca del Pic del Vent.




Al cap de poc de reiniciar la marxa, arriba per mi el moment més dur: el Manolo ens insisteix en que tirem i que continuarà al seu ritme. Després d’intentar-lo convèncer sense èxit, anem en direcció al Farell, on aprofito la parada a l’avituallament per deixar el frontal preparat.



A Guanta ja hi arribem de nit, on tenim l’últim avituallament abans de meta. El Paco deia que tenia una sorpresa preparada, i l’últim tram ens fa esquivar arbres caiguts a causa de la ventada que hi va haver al gener. Semblava que no acabaríem mai però arribem de nou a Caldes després de 17h39’. La idea era fer unes 16h així que el temps se’ns ha anat una mica per una suma de causes que més val no entrar a valorar.

Han estat 100 kms (diuen que finalment algun més) i uns 4.400 m+ però això és el de menys. El més important és la gran quantitat d’aliments recollits en favor de Càritas pels més desfavorits. Moltes gràcies al Paco Robles per aquesta gran iniciativa i a tots els que s’hi involucren, en especial la María José i la Mar que van cuidar del nostre grup. Ha estat un plaer compartir aquesta ultra amb un gran grup, però voldria felicitar especialment el Manolo Real per acabar tot i els problemes que va tenir, Manolo ya sabes que eres uno de los ultrafondistas que más admiro.

Gràcies als meus pares per animar tantes hores i també a Hoko-Esport, Rendiment-race, Sala-Giol, CEM Vallirana, Punt de Natura, MC3 Esports i Training Sabadell.


No voldria acabar sense recordar-me d’una cursa que hi va haver el mateix dia, l’Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada, on els companys del Training Trail Team van fer un gran paper. Felicitats nois!

No hay comentarios:

Publicar un comentario