sábado, 27 de diciembre de 2014

Balanç 2014



Un altre any que queda enrere i que deixa moltes experiències viscudes.  A grans trets, he pogut fer:


  • 3 curses de muntanya (de 26 a 33 km).
  • 2 triatlons de mitja distància. 2ª posició per equips al B de Balaguer amb el Club Triatló Vallirana.
  • 3 maratons d’asfalt: MMP a la Costa Daurada amb 2h56’.
  • 7 maratons de muntanya: 4ª posició compartida amb el Miquel Pera a la Bagà-Berga Trail Night, 10è a la Marató 4 rocs.
  • 2 Ironman: Club Triatló Vallirana 1ers per equips a l’Ironcat,mateixa cursa on faig MMP amb 9h38’. 4rt per GG.EE. 20-24 a l’ IM BCN.
  • 11 Ultra-trails (de 55 a 168 km): 2on a La Portals i a UTSM, 4rt al Coll de Nargó i 2ons per equips a l’Emmona amb el Raul Montoro.
  • 2 curses d’ultrafons en ruta: 1er als 100 km de Caldes i 3er a les 6h de Calella.
  • 24h Cyclotour: 8è amb 637 km.
  • Cursa del Llop: 9è.

També he plegat abans d’hora a 4 curses. Les 6h de Martorell en realitat no les compto com a tal perquè ja anava amb la idea de fer 1 horeta el dia després de UT Coll de Nargó. A la Buff Epic Trail se’m va ajuntar un mal dia personal amb la mala meteorologia que vam tenir tots. On sí que tinc una espina clavada és a la pista d’atletisme després d’haver plegat a les 6h de Vilafranca per mal de panxa i a les 24h de Can Dragó amb mal al peu. Però tot això són números que en fred no diuen res. El que de veritat queda són els petits detalls...

Club Triatló Vallirana 1ers
per equips a l'Ironcat.
Agraïnt els consells de l'Albert Pitart
després d'acabar La Cursa del Llop.
                                   
UT Emmona compartida amb el Raul Montoro.

Creuant la meta d'Ehunmilak amb el Jordi Pàmies,
les meves primeres 100 milles. 
Amb el Miquel Pera al sostre de Catalunya,
La Pica d'Estats (3.143 m).

Rialp Matxicots compartida amb el
Xesc Terés i el David Ferràndez.
A més també em queden altres moments com haver fet Vallirana-Sitges-Vallirana amb l’Isma Castillo, acabar UT Catllaràs amb el Biel Ayno, UT Collserola amb la Laia Díez, la Marató i Mitja de l’Ardenya amb el Juli Jerez, Volcanolimits amb el Miquel Pera, compartir kms de curses i entrenos amb els companys del Training Trail Team i Club Triatló Vallirana, ex-companys del Terradesports, així com amics Ultra-penjats, Albert Viñau, Jordi Martí, Oriol Pagès, Eloi Ortiz, Alex Izquierdo, Salvador Vilalta, Gemma Avellí, Jordi Delgado, Vero Zaragoza, Miquel Virgili, Aleix Arrufat, Paco Robles, Carles Salvador, Ricard Verge, Sergi Bermejo, Manolo Real, Rebecca Walter...

He d’agrair una altra vegada l’ajuda de Hoko-Esport, Rendiment-race i Sala-Giol, marques amb grans productes però amb grans persones al darrera, gràcies Àgata, Alejandro, Mònica i Beto! També estic molt agraït pel suport al Samu de MC3 Esports i a l’Alvaro de Training Sabadell.

Em pot faltar sentit comú, fer masses curses o entrenar burrades, però crec que difícilment podria escollir millor la gent de la que em rodejo, ni haver tingut més sort amb la família que m’ha tocat. Anem a pel 2015!

No hay comentarios:

Publicar un comentario