domingo, 3 de marzo de 2013

Marató salvatge de les Guilleries

Avui de nou dorsal de marató de muntanya, en aquest cas a Sant Hilari Sacalm. La sortida estava programada per les 8h però s'ha retrassat 30'. Primer sortien els de la mitja marató i al cap d'un minut els que feiem la marató... no veig el sentit d'aquest minut, ja que el recorregut era exactament el mateix fins passat el km 10, i això feia que costés molt fer tants avançaments al principi.

Més tard sortien els de la btt, que feien el nostre recorregut però amb algunes modificacions perquè hem passat per llocs on ells ho tenien impossible fins i tot anant a peu. I hem coincidit en molts trams estrets on corredors i ciclistes ens avançavem continuament, alguns cops de forma perillosa.

Desde l'organització ens havien avisat que hi havia neu, els de la mitja marató en trobarien durant uns 5  km i nosaltres una mica més... però el terme "una mica més" ha quedat bastant curt per la neu que ens hem trobat, ja que en moltes baixades s'havia d'esquiar, però pitjor era veure una pista pràcticament plana i haver-hi de córrer amb tanta lentitut...



M'he notat molt bé corrent des del principi i cada vegada em sento més còmode en la distància (mal aniria que no fos així tenint la Ultra al juny), llàstima que m'hagi perdut tres cops per la mala senyalització (perdre'm amb un, dos i fins a 5 corredors o ciclistes crec que ho exemplifica), veient incrementat el meu temps final. 

Finalment, he arribat un altre cop a Sant Hilari sumant poc més de 42 km i gairebé 2.400 m de desnivell positius en 5h19', acabant en la 12ª posició de la classificació provisional, tot i que de no haver-me perdut crec que hauria quedat el 10è.




Acabo la setmana de càrrega específica de carrera a peu amb boníssimes sensacions, sumant un total de 108 km (més del 90% de trail, amb 4.300 m positius), i això sense oblidar la bici ni l'aigua, que al maig hi ha l'Ironcat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario