sábado, 31 de diciembre de 2011

Cabrils i adéu al 2011

Avui segon duatló de muntanya de la temporada. Tot i ser més dur, he disfrutat molt més que a Terrassa en els tres sectors. Finalment, 2h07'17'' per acabar en la posició 147 de la classificació general i 14 de la sub23. He acabat amb bones sensacions al haver arribat amb prou energia al tercer sector, on he pogut guanyar unes 15 posicions corrent, fent el 53è millor temps (al primer sector de cursa a peu havia fet el 154 i al segon de BTT el 168).

El duatló d'avui també ha servit per posar fi al 2011 i toca fer balanç. Després de deixar el futbol sala i fer la marató de Barcelona havent-la entrenat de pressa i corrent, tenia la curiositat de provar el triatló i vaig decidir apuntar-me al Triatló Vallirana. Dins d'aquest club he disfrutat molt, tant competint com entrenant amb els companys, grans triatletes i millors persones.
D'aquesta manera, despedeixo el 2011, i del que més satisfet em sento és d'haver finalitzat dues maratons (Barcelona i Costa Daurada), d'haver quedat en 1ª posició sub23 al Triatló B de Balaguer i en 3ª de la categoria promesa a la Mitja Marató del Mediterrani. Aquestes són les proves que he fet:
- Curses populars: Bombers (10 km), Cervelló (10 km muntanya) i Vallirana (5 km).
- Mitges maratons: Barcelona, Gavà i Mediterrani.
- Maratons: Barcelona i Costa Daurada.
- Triatlons: B de Balaguer, olímpics del Pont de Suert i de Banyoles, sprint de Calafell.
- Duatlons de muntanya: Terrassa i Cabrils.
- Altres: Kàrstica BTT de Vallirana i Travessia de Sitges.

Ara a esperar que el 2012 sigui encara millor i pugui aconseguir els objectius principals: clavar les 3h a la marató (primer intent a Barcelona) i acabar un Ironman (cosa que intentaré a l'Ironcat de l'Ampolla).
Feliç 2012 a tothom!

martes, 27 de diciembre de 2011

lunes, 26 de diciembre de 2011

domingo, 25 de diciembre de 2011

Bon Nadal!

El dia de Nadal posa fi a una altra setmana amb molta aigua i seguint amb la BTT, sense tocar la bici de carretera pel fred que fa. Els totals han estat:
- 24.000 m a l'aigua.
- 110 km en BTT.
- 4h15' de running.

Acabaré el 2011 amb el Duatló de muntanya de Cabrils.

                                                                       

domingo, 18 de diciembre de 2011

Duatló de Terrassa

Avui he debutat en els duatlons de muntanya fent el de Terrassa, on no m'he acabat de trobar còmode del tot en cap moment. Tot i això, la idea ja era prendre-m'ho com un entrenament més donat el baix nivell que encara porto amb la BTT.
De seguida he notat que a la sortida és important apretar, perquè un cop a la muntanya és molt difícil adelantar pels camins tant estrets per on es passa. He completat el primer sector de 6 km de cursa a peu en 24'23''. Transició ràpida per agafar la BTT i sortir a fer els 20 km, consistents en donar una volta llarga i una de més curta a un circuit semblant. Aquest sector ha estat accidentat, ja que amb una caiguda no n'he tingut prou i he caigut dues vegades. Finalment he acabat fent els 20 km del segon sector en 1h21'40''. Ja només quedava l'últim sector de 3 km (mal comptats) de cursa a peu, que he fet en 9'48''. En total, he completat el duatló en 1h55'51' per acabar en la posició 160 de la classificació general i 8 de la Sub23.

Fins dissabte, la setmana havia consistit en:
- 18.000 m a l'aigua.
- 34 km en BTT + 1h d'estàtica.
- 4h15' de running.

domingo, 11 de diciembre de 2011

Bike

Aquesta setmana he tornat a agafar la bici de carretera després de no fer-ho durant l'últim mes, ja que la preparació de la marató em deixava poques hores per la bici i preferia centrar-me més en la BTT. A més, he tornat a sumar molts metres a l'aigua, seguint amb la tònica de les últimes setmanes. Els totals han estat:
- 22.000 m a l'aigua.
- 173 km en bici de carretera + 68 km en BTT.
- 4h15' de running.

La pròxima setmana me la prendré amb més calma al no disposar de tantes hores per entrenar, i acabaré el diumenge provant sort al Duatló de muntanya de Terrassa.

martes, 6 de diciembre de 2011

Raons per córrer

"I és que raons per seguir corrent només n'hi ha unes poques, però, si és per deixar-ho, n'hi ha per omplir un tràiler. Així les coses, l'únic que podem fer és seguir polint, curosament i una per una, aquestes poques raons. Seguir polint-les bravament i sense deixar una escletxa en quant trobem temps per a això " (Haruki Murakami, De què parlo quan parlo de córrer).



domingo, 4 de diciembre de 2011

DT1

Un exemple de superació!


Setmana un altre cop amb bastant entrenament, tornant a fer treball al gimnàs i a patir a les sèries de 1.000m corrent; acabant avui amb entreno social i dinar de final de temporada del Club de Triatló Vallirana. Els totals han estat:
- 20.900 m a l'aigua.
- 90 km en BTT.
- 5h de running.

La setmana que ve, amb tants dies festius suposo que hi haurà menys piscina i més bici.